2018-01-23 07:15:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Lassítson a tempóján

Napi horoszkóp január 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll kedvezőtlen kapcsolatban a Merkúrral és a Plútóval. Ez komoly kihívást jelez az ön számára, rengeteg a tennivalója, és túlterheltté válik. Csak délután felé jöhet igazán lendületbe, és ennek megfelelően kell kell behoznia a lemaradását.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Bak jegyében álló bolygók segítségével jól tud összpontosítani a munkájára, így egy lépéssel a többiek elé kerülhet. Ön nehezen viseli a bizonytalanságot, ezért ma a legjobb, ha utána jár az önt foglalkoztató kérdésnek.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, így a mai napon eléggé gyorsan történnek a dolgok. Új kihívásokkal kerülhet szembe. Először értetlenül áll az események előtt, de kedves stílusban oldja meg a felmerült gondokat. Találkozói kissé szervezetlenek, nehezen tud majd zöld ágra vergődni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagyon sok lehetőség kínálkozik ma az ön számára. Jó formában van, de talán nem kellene akkora hévvel átvenni az irányítást. Ha mindenbe beleszól, azt nem fogják szó nélkül hagyni sem a kollégái, sem a családtagjai.
 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Lassítson a tempóján, különben erőfeszítései ellenére sem végez majd eredményes munkát. Kerülje a kockázatos pénzügyi manővereket, várja ki az igazi lehetőségeket. Lehet, hogy nem könnyű ez önnek, de jobb lenne, ha egy kicsit a háttérbe vonulna...
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Plútó együtt áll a Merkúrral a Bak jegyében. Ez a bolygóállás bőséget és szerencsét ígér! Ez az élet bármelyik területén megmutatkozhat: hozhat több pénzt, nagyobb sikert, vagy több szerelmet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az emberek most nem tudják jól felmérni az ön szándékait, és félreértik, amit mond. Igyekezzen mindent egyértelműen, tisztán kifejezni. A munkahelyén fizetésemelésre számíthat, ha lottózik, akkor most komoly nyeremény van kilátásban.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az jó, ha törődik az otthonával, de mielőtt belevág az átrendezésbe, beszéljen a családjával. Ne költekezze túl magát, addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Anyagi gondokat jeleznek a bolygók, és valamilyen adminisztrációs probléma is adódhat az intézni valóival kapcsolatban. Ne fogjon nagyobb beruházásokba. Ha nem feltétlenül szükséges, még vásárolni se menjen. Vizsgálja át biztosítási papírjait, és gondolja át nyugdíj-biztosítását.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha valamit a fejébe vesz, akkor is belevág, ha másnak már elszállna a bátorsága… Keressen olyan segítőket maga mellé, akiket nem kell noszogatnia!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Makacssága megakadályozhatja abban, hogy elismerje: munkatársa ötletesebb, ügyesebb volt. Hagyjon érvényesülni másokat is! Mivel nem pihente ki magát rendesen, jó lenne, ha kivenne egy szabadnapot.


Halak: II. 19. - III. 20.
Álljon elő bátran az új ötleteivel! Terveivel, most gyorsan tud előre haladni. Segítséget is kap majd ezekhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: